Openingstijden vanaf 31 augustus

Gepubliceerd op: 17 augustus 2020 12:40

Na de zomervakantie gaan we weer zoveel mogelijk terug naar onze oorspronkelijke openingstijden. In Oudewater moeten we nog even afwachten of we de bemensing rond krijgen om ruimer open te kunnen gaan dan hieronder vermeld.

We hanteren nog steeds de landelijke Corona richtlijnen en vragen je dus om zoveel mogelijk doelgericht te komen, afstand te houden en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Blijf ook onze berichtgeving op de website en Facebook volgen voor de actuele stand van zaken. Of abonneer je op onze nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent.

Onze vrijwilligers en medewerkers zoeken jou

Het is bewezen: vrijwilligerswerk is een positieve verrijking van je leven. En dit is maar een van de redenen waarom er veel mensen, van alle leeftijden, vrijwilligerswerk doen. Sinds het begin van de Bibliotheek werken wij al met vrijwilligers. Zij vervullen een cruciale rol. Een van deze cruciale rollen is bezoekers ondersteunen tijdens de openingsuren. Om onze openingstijden uit te breiden zijn wij opzoek naar vrijwilligers in Oudewater. Zorg jij er binnenkort voor dat bezoekers met een glimlach de Bibliotheek verlaten?