Poppenkast in Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 11 augustus 2022 11:20

Op zaterdag 10 september is er een interactieve voorstelling voor jong, oud, groot en klein in Bibliotheek Woerden.

Trompetter van de Prins

Van 5 t/m 30 september is er een expositie te zien in Bibliotheek Woerden over de herdenking van het rampjaar 1672-2022. Op zaterdag 10 september is de officiële opening van deze expositie met het poppentheater van de Trompetter van de Prins. De Trompetter vertelt zijn verhaal over Prins Willem lll en de Oude Hollandse Waterlinie. Een leerzaam maar vooral ook grappig, theatraal programma met een verhaaltje, muziek, poppenkast.

De voorstelling begint om 11.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom.

De expositie

In 2022 vieren we het 350-jarig bestaan van de Oude Hollandse Waterlinie. Stichting Oude Hollandse Waterlinie trekt tijdens het jubileumjaar met reizende exposities langs de linie. Van Muiden tot Woudrichem, overal kun je de expositie op een bepaald moment tegenkomen. De reis ging van start in Oudewater en komt in september naar Bibliotheek Woerden.