Popronde 2022 in Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 25 augustus 2022 11:39

popronde_bibliotheek_woerden

Opnieuw biedt Bibliotheek Woerden een podium aan de nieuwe generatie popmuzikanten. Op zondag 25 september kan je komen luisteren naar drie verschillende acts tijdens Popronde Woerden.

Drie artiesten transformeren de Bibliotheek om naar een plek vol sfeer, muziek en beleving.

14:00 - A. Johanson

Als het kon nam hij je het liefst mee naar Scandinavië voor een road trip door een herfstig landschap. Waar er in de auto genoeg tijd is voor langgerekte, roots achtige nummers. Of voor een klein folk liedje in een hutje op de hei, om melancholisch weg te dromen bij het haardvuur. Van enkel gitaar en zang, tot soundscapes verdrinkend in de galm.

15:15 uur - Jacht

Zet drie muzikale idealisten bij elkaar die iets moois willen maken voor een wereld in verval en je krijgt Jacht. Verscholen achter melancholische harmonieën en melodieën liggen heldere kritieken voor het oprapen. Poëtische teksten dwalen dromerig doch eigenwijs over de soms forse instrumentatie; Jacht maakt melancholische muziek voor een bitterzoete wereld.

16:30 uur - Jolene

JOLENE is een NL electro indie-pop zangeres en songwriter die meteen je aandacht trekt met haar catchy songs en zuivere stem. Nadat ze in 2021 haar eerste songs uitbracht, is ze nu meer dan klaar om door heel Nederland te gaan. Met haar band vertaalt JOLENE haar in de slaapkamer geboren muziek naar de subtiel wereldwijd klinkende producties die ze nu zijn.