Popronde 2021 gaat door!

Gepubliceerd op: 23 september 2021 19:09

Zondag 26 september is de Bibliotheek in Woerden de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten. Popronde is een landelijk reizend festival met opkomende Nederlandse bands en artiesten.

Drie artiesten transformeren de Bibliotheek om naar een plek vol sfeer, muziek en beleving. Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt moet je dit jaar een kaartje kopen voor de Popronde. Dit kaartje geldt als passe-partout voor alle optredens die zondag 26 september plaatsvinden in Woerden. Op maar liefst zes locaties.

Bij het eerste optreden waar je naartoe gaat wordt je gevraagd je corona toegangsbewijs en legitimatiebewijs te tonen. Vervolgens krijg je een armbandje zodat je dit bij andere locaties niet opnieuw hoeft te doen.

In Woerden kan je genieten van drie optredens, verschillend van stijl.

13.45 uur - Alison Jutta

Alison Jutta laat je voet meetikken op de poppy synths en beats, maar tegelijkertijd wikkelt ze je voorzichtig in een dekentje van elegante en dromerige melodieën. Met haar heldere, warme stem trekt ze je zachtjes dichterbij zodat de oprechte lyrics zich langzaam maar zeker een weg naar je hart banen.

15.00 uur - Max Poolman

Max Poolman is een Amsterdamse singer-songwriter die Americana maakt met Folk, Country en Southern Rock invloeden. Geïnspireerd door artiesten zoals Bruce Springsteen, Ryan Bingham en Ryan Adams sleept Max Poolman je tijdens zijn optredens mee met zijn rauwe stem en intieme, persoonlijke liedjes vol folklore.

16.15 uur – ParHasard

ParHasard deelt graag hun liefde voor funky, soulful verhalen met je! Er is niks dat zij leuker vinden dan hun liedjes ruilen