Wat betekent de Bibliotheek voor jou?

Gepubliceerd op: 9 juni 2022 11:08

Vertel: wat betekent de Bibliotheek voor jou? Of: hoe heeft de Bibliotheek jouw leven veranderd? Klim in de pen en doe mee aan de Bibliotheekblad Schrijfwedstrijd!

De Bibliotheek is een bijzondere plek. Je kan er van alles! Van boeken lenen en meedoen aan cursussen tot debatteren.

Wat betekent de bieb voor jou? Werd je er wijzer, verliefder, fantasievoller, gekker, stiller, juist luider of iets dat wij helemaal niet kunnen verzinnen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Zet het op papier, en misschien word jij de winnaar van onze schrijfwedstrijd!

Ga je voor een lopend verhaal of kunstig gedicht? Een eigenwijze column of persoonlijke blog? Of laat je jouw woorden liever swingen in een songtekst of rap?
De vorm van je tekst kies je helemaal zelf. Op basis van je leeftijd doe je mee in de groep schrijvers tot en met 16 jaar of van 17+. Iedereen mag meedoen, ook zónder lid te zijn van de Bibliotheek.

Mooie prijzen

Stuur je verhaal vóór 1 augustus naar schrijfwedstrijd@bibliotheekblad.nl. Dan neemt een deskundige jury onder leiding van politica Gerdi Verbeet jouw tekst mee in hun beoordeling. En misschien val je wel in de prijzen!