Sollicitatieworkshop: etiquette-les voor werkzoekenden

Gepubliceerd op: 1 november 2019 11:14

Hoe belangrijk is een eerste indruk nu eigenlijk bij solliciteren? En welke invloed heb je zelf op de eerste indruk die je achterlaat?

Donderdagavond 14 november is er een gratis sollicitatieworkshop in Bibliotheek Woerden. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan.

De workshop wordt gegeven door Alice Abrahamse; manager, trainer en oprichter van WelkomFactor. Alice: “Aan het einde van de workshop hoop ik dat de aanwezigen zich bewust zijn van de kracht van de eerste indruk en hoe bepalend deze is voor het verloop van een gesprek of bijeenkomst. Het gaat om het delen van ervaringen: voorbeelden die je aan het denken zetten over je eigen gedrag en je motivatie.”

Meedoen met de workshop is gratis, wel even aanmelden door een e-mail te sturen naar pr@bibliotheekhgh.nl. Aanmelden voor 12 november, bij onvoldoende aanmeldingen gaat de workshop niet door.

Sollicitatieworkshop: 14 november, 19:00 uur, Bibliotheek Woerden.