Hoera! Bibliotheek van start in gemeente Montfoort met afhaal- en bezorgbieb

Gepubliceerd op: 2 juni 2020 21:59

Wethouder Yolan Koster gaf afgelopen vrijdag 29 mei het feestelijke startsein voor de AfhaalBieb en BezorgBieb in gemeente Montfoort. Daarmee werd de eerste stap gezet van het Huis van Ervaring. Het startsein vond plaats in het DoeMeeHuis Montfoort, in het bijzijn van de directeur van Bibliotheek Het Groene Hart, Mirjam van den Bremen en enkele genodigden.

Yolan Koster gaf het startsein met het aansnijden van een taart en het uitreiken van de eerste tassen met boeken aan leden van de Bibliotheek. Bibliotheek Het Groene Hart is een van de partners in het nieuw te vormen Huis van Ervaring. Samen met SWOM en gemeente Montfoort vormen we een nieuw netwerk, wat in de toekomst wordt uitgebreid met andere partners. Een laagdrempelige en vrij toegankelijke plek voor alle inwoners van de gemeente Montfoort om zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. 

O.a. mevrouw Edith van Mourik en de 13-jarige Markus van der Merwe waren op uitnodiging aanwezig om de eerste tassen in ontvangst te nemen en de opening feestelijk mee te vieren. 

Op vrijdag 5 juni is het eerste echte afhaalmoment van de AfhaalBieb in DoeMeeHuis Montfoort, op maandag 15 juni is het eerste afhaalmoment in DoeMeeHuis Linschoten.