Gratis talent & sollicitatie workshop - Montfoort

Gepubliceerd op: 4 november 2021 12:45

Wat zijn je talenten en wat wil je ermee doen? Een vraag die velen bezighoudt maar velen ook niet kunnen beantwoorden. Vooral in deze ingewikkelde tijd is dit een veelvoorkomende vraag. Of je nu zonder baan zit, vastzit in een baan die je geen uitdaging geeft of voor jezelf wilt beginnen. In deze workshop sta je stil bij jouw talenten. Kom vrijblijvend naar de workshop van de Bibliotheek in Huis van Ervaring te Montfoort

Coaching voor een succesvol sollicitatiegesprek?

Het kan zijn dat het ontdekken van je talenten leidt naar het zoeken van een nieuwe baan. Hoe bereid je je voor en hoe kom je goed over in een sollicitatiegesprek? Wat zijn jouw kernkwaliteiten, hoe benut je je beste eigenschappen, waar ben je goed in, wat wil je? Krijg antwoord op deze vragen en oefen interactief!

De workshop wordt gegeven door Jules Kragten. Jules is een ervaren adviseur en coach op het gebied van personeelszaken. Hij werkte onder andere als Hoofd Personeelszaken en Opleidingen bij Albert Heijn en supermarktketen Hoogvliet. Via sollicitatieworkshops heeft hij al vele werkzoekenden verder op weg geholpen. Een bijzondere kans, schrijf je in voor alle plaatsen vol zijn.

Wanneer?

• maandag 15 november
  • van 10.00 tot 12.00 uur
  • de Bibliotheek in Huis van Ervaring, Kasteelplein 7 Montfoort

Deelname is gratis.

Coronamaatregelen

• Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht
  • Neem je coronatoegangsbewijs mee
  • Inschrijven is nodig en kan via de website van de Bibliotheek of Huis van Ervaring.