Telefonisch spreekuur taal en rekenen

Gepubliceerd op: 1 april 2021 11:30

Ook onze taal- en rekenconsulent, Els van Steenbeek, is telefonisch bereikbaar voor vragen. Drie keer in de week kan je terecht voor vragen op gebied van taal- en rekenondersteuning.

Bel met: 06-57 95 36 44


Veel mensen in Nederland hebben problemen met lees- en schrijfvaardgiheid van de Nederlands taal. Ook ervaren veel mensen problemen met rekenen. Beide vaardigheden zijn onmisbaar bij een zelfstandig bestaan. Want hoe kan je de weg vinden als je de straatnaambordjes niet kunt lezen? Of hoe maak je zo'n lekkere appeltaart als je het recept niet kunt lezen? En hoe bereken je de juiste ingredienten voor de appeltaart als je niet zo vaardig bent met rekenen? Wat kosten de boodschappen? Allemaal zaken die voor velen zo vanzelfsprekend zijn, maar ook voor velen een grote moeite, zo niet onmogelijk. 

Vanuit ons Taalhuis bieden wij ondersteuning op zowel het gebied van taal als rekenen. Wil je meer weten? Je kunt vrijblijvend eens met onze taal- en rekenconsulent Els bellen. Drie middagen per week is zij bereikbaar. Voor degene met een hulpvraag. Voor degene die eens wil weten wat de ondersteuning inhoudt. Voor degene die graag wil helpen als vrijwilliger. En voor onze vrijwilligers die even iets willen overleggen. Kortom, voor iedereen met wat voor vraag dan ook op gebied van taal en rekenen. 

Deze telefonische service is er voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van Bibliotheek Het Groene Hart. 

Schroom niet en bel! Op maandag, dinsdag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur.