Oefen gratis je theorie voor auto, scooter of motor

Gepubliceerd op: 1 oktober 2021 11:39

Een rijbewijs halen kost flink wat geld. Het liefste haal je alles in een keer met zo weinig mogelijk kosten. Zodat je snel de weg op kan met de auto, scooter of motor.

Een rijbewijs geeft je veel bewegingsvrijheid en verhoogt daarmee je zelfredzaamheid. Helpen met je rijbewijs halen past goed binnen 1 van de 3 maatschappelijke doelen waar de Bibliotheek aan werkt: een leven lang ontwikkelen (want je kan je motorrijbewijs ook halen als je 65 bent). Maar hoe helpt de Bibliotheek met je auto-, scooter of motorrijbewijs halen? In de Bibliotheek of thuis, als je lid bent, kun je gratis alle theorie oefenexamens doen van theorie.nl. Een theorie examen voor een auto-, scooter of motorrijbewijs doe je bij het CBR.

Gratis oefenexamen theorie

Er zijn 2 manieren waarop je gratis alle theorie oefenexamens van theorie.nl kan doen: in de Bibliotheek of thuis

In de Bibliotheek theorie oefenexamen

Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en je hoeft niet te betalen voor internet.

1. Je komt naar de Bibliotheek en neemt plaats achter een computer
  2. Op de computer hoef je niet in te loggen maar kun je direct op ‘databanken & websites’ klikken (links onderin het scherm).
  3. Er opent zich een scherm met alle databanken en websites waar wij mee samenwerken. Scroll naar beneden en dan zie je rechts Theorie-examen oefenen staan. Klik hierop.
  4. Kies je examen en begin. Succes!

Thuis theorie oefenexamen

1. Ga naar de pagina over digitale bronnen en klik op Theorie-examen oefenen
  2. Log in met je Bibliotheekpas
  3. Kies je examen en begin.

Van iedereen bij Bibliotheek Het Groene Hart: succes en tot snel in je auto of op je scooter of motor!

Je bent nog geen lid van de Bibliotheek?

T/m 18 jaar kun je gratis lid worden van de Bibliotheek. Van 18 t/m 25 jaar krijg je een flinke korting. Bekijk je mogelijkheden.