Nieuw: De tijdschriftenbieb

Gepubliceerd op: 22 december 2020 09:38

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van Eigen Huis & Interieur, tot AutoWeek, Margriet en Yoga Magazine.

Gratis app voor bibliotheekleden

In de app staan zestien tijdschriften die je gratis kunt lezen. Je moet hiervoor inloggen met de inloggegevens van de Bibliotheek. Na het inloggen kun je de tijdschriften direct lezen of eerst een preview bekijken. Wil je het tijdschrift op een later moment ook offline kunnen lezen? Kies dan voor Downloaden. Het tijdschrift komt dan in je Leesmap te staan. Je mag zoveel tijdschriften lezen als je wilt.

• Download de app in de App Store of Google Play
  • Log in met je inloggegevens van de Bibliotheek
  • Kies uit 16 tijdschriften
  • Lees je favoriete tijdschrift

Tijdelijke app

De TijdschriftenBieb is een pilot en tijdelijk beschikbaar. De Koninklijke Bibliotheek onderzoekt samen met de Bibliotheken of tijdschriften deel moeten gaan uitmaken van het aanbod van de Online Bibliotheek. Gedurende 2021 wordt gekeken of tijdschriften worden opgenomen in de online collectie.