Uitnodiging U-thuis

Gepubliceerd op: 16 oktober 2018 08:24

Op woensdag 7 november is er op het Provinciehuis Utrecht een informatiebijeenkomst over het versnellen van energieprojecten in de regio Utrecht. Inwoners van de provincie Utrecht worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Collectief energie besparen en opwekken

Er gebeurt veel in de regio Utrecht! Veel energie initiatieven, gemeenten en aanbieders zijn actief om duurzaam wonen mogelijk te maken. Voor de 8e keer wordt een regionale bijeeenkomst georganiseerd waar alle betrokken partijen bij elkaar kunnen komen en informatie kunnen uitwisselen. Tijdens deze bijeenkomst zullen actuele onderwerpen aan bod komen zoals de Regionale Energie Strategieen. Daarnaast zullen succesvolle lokale aanpakken zichzelf presenteren en is het mogelijk om een korte training over gedragsverandering te volgen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te netwerken met lokale energie initiatieven, bestuurders en ambtenaren en ondersteunende partijen.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van U-Thuis, het samenwerkingsverband van 16 gemeenten in de regio Utrecht om energiebesparing bij particuliere woningen te versnellen.

Wat, waar en wanneer

Er is informatie over:

  • Succesvolle energie initiatieven in de regio en ondersteunende partijen
  • Regionale Energie Strategie├źn, aardgasvrije wijken en andere actuele onderwerpen
  • De mogelijkheden om uw initiatief te koppelen aan regionale activiteiten

De bijeenkomst is voor lokale energie-initiatieven, energieambassadeurs, geïnteresseerde bewoners, bestuurders en medewerkers gemeenten, aanbieders en uitvoerders van duurzame maatregelen aan woningen.

  • woensdag 7 november
  • van 19.30 tot 22.00 uur
  • Provinciehuis, Archimedeslaan 6, Utrecht