VakantieBieb beschikbaar voor iedereen

Gepubliceerd op: 10 juli 2020 10:00

De VakantieBieb is nu ├Ęcht open voor iedereen. Ook beschikbaar voor Android (Google Play).

VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

Ook voor Android toestellen is de VakantieBieb app nu beschikbaar.  Eerder was deze al beschikbaar voor Apple toestellen. In deze app kan je deze zomer naast e-books ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek. Je vindt er tientallen e-books en luisterboeken, voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.

Over de VakantieBieb

De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen t/m 31 augustus 2020, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland.

Heb je de app in eerdere jaren ook gebruikt? Je kunt deze dan het beste verwijderen en de app opnieuw installeren.

Direct naar de app: