Voorleesavond project taal en teken

Gepubliceerd op: 5 mei 2022 12:35

Met het thema ‘Woerden, wordt vervolgd!’ heeft KUNSTaandenRIJN een creatief project uitgevoerd voor Woerden 650 jaar stad. Twaalf koppels van schrijvers en tekenaars maakten een geïllustreerd verhaal.

Dat deden zij in een speciaal traject onder leiding van de docenten Marijke Abbink (tekenen) en Winny van Rij (schrijven). Aan het eind van de cursus presenteerden de deelnemers hun resultaten aan elkaar.

Het resultaat van het project bestaat uit prachtig geïllustreerde verhalen. De tekeningen zijn in Bibliotheek Woerden te zien van 31 mei t/m 9 juli.

Op woensdagavond 1 juni 2022 is er een voorleesavond in Bibliotheek Woerden, waarop ook de tekenaars een toelichting geven. De voorleesavond begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is niet nodig.

Het project is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdragen van Woerden 650.