Voorlezen bij Sinar Maluku

Gepubliceerd op: 28 november 2019 15:29

Sinar Maluku en Bibliotheek Het Groene Hart hebben een mooie deal gesloten op de Beursvloer Woerden: boeken en voorlezen in ruil voor een muzikaal optreden.

Bibliotheek Het Groene Hart schenkt een Dribbel-boekenkast met 80 kinderboeken voor de minibieb bij Sinar Maluku in Molenvliet. En een voorlezer van de Bibliotheek komt 4 keer voorlezen tijdens het Speelcafé. Inmiddels is het eerste voorleesmoment alweer geweest, maar er komen er nog drie aan.

Sinar Maluku verzorgt een muzikaal intermezzo tijdens de debatwedstrijd voor scholieren in Het Klooster en tijdens de regiofinale van de voorleeswedstrijd.

De voorleesmomenten bij Sinar Maluku zijn tijdens het Speelcafé en voor iedereen gratis toegankelijk. Vooral leuk voor kinderen van 0 tot 4 haar met hun ouders/verzorgers.

Voorleesmomenten

• dinsdag 12 november
  • dinsdag 10 december
  • dinsdag 14 januari
  • dinsdag 11 februari

Er wordt voorgelezen vanaf 10.15 uur.  Bij Stichting Sinar Maluku, Stromenlaan 132A, 3448 CH Woerden.