30 september: Walk&talk

Gepubliceerd op: 13 september 2021 14:22

Walk&Talk is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Er worden veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren besproken. Daarnaast bevatten een aantal Walk&Talk bijeenkomsten interactieve en leerzame onderdelen. De Walk&Talk wordt altijd geleid door een ervaren expert in het onderwerp van die maand.

Van baan switchen of een baan zoeken, kom naar de gratis workshop sollicitatie/coaching

In deze workshop sta je stil bij jouw talenten; misschien wil je met je loopbaan aan de slag? Dat kan! Kom vrijblijvend en gratis naar de workshop in de Bibliotheek Woerden. Misschien is dit een ingewikkelde tijd voor je. Of je nu zonder baan zit of vastzit in een baan die je geen uitdaging geeft. Zet daarom een stap naar een gesprek over veranderen en hoe te solliciteren naar een nieuwe carrière.

Coaching voor een succesvol sollicitatiegesprek?

Hoe bereid je je voor en hoe kom je goed over in een sollicitatiegesprek? Hoe verloopt een sollicitatiegesprek eigenlijk en uit welke stappen is een sollicitatieprocedure opgebouwd? Wat zijn jouw kernkwaliteiten, hoe benut je je beste eigenschappen, waar ben je goed in, wat wil je?
Krijg antwoord op deze vragen en krijg individueel advies.

Jules Kragten is een ervaren adviseur en coach op het gebied van personeelszaken. Hij werkte onder andere als Hoofd Personeelszaken en Opleidingen bij Albert Heyn en supermarktketen Hoogvliet. Via sollicitatieworkshops heeft hij al vele werkzoekenden verder op weg geholpen.
 

Wanneer?

donderdag 30 september 2021
van 19.00 tot 22.00 uur

Meulmansweg 27
3441AT Woerden