Op zoek naar ander werk: wat zijn mijn talenten?

Gepubliceerd op: 15 augustus 2019 11:00

“Wat zijn mijn talenten?”, een van de meest gestelde vragen volgens coach Jules Kragten. Donderdag 3 oktober helpt hij je bij het zoeken van een antwoord tijdens de Walk&Talk in Bibliotheek Woerden.

Tijdens deze ochtend ga je op zoek naar je sterke kanten en verborgen talenten. Jules: “Je hebt talenten en vaardigheden. Vaardigheden zijn kwaliteiten die je jezelf aanleert. Talenten heb je vanaf je geboorte. Talenten helpen je om het beste uit jezelf te halen en het gevoel van gelukzaligheid te ervaren. Vaak zijn we onze talenten vergeten, maar je heb ook verborgen talenten. Je weet niet dat je over deze talenten beschikt en gebruikt ze maar zelden of nooit.”

Bibliotheek Het Groene Hart organiseert maandelijks Walk&Talk bijeenkomsten in Bibliotheek Woerden, elke keer met een andere gastspreker. Jules Kragten is een ervaren adviseur/coach met name in het begeleiden en coachen van ondernemers en managementteams. Hij is werkzaam geweest als HRM manager voor Albert Heijn, Hoogvliet Supermarkten en het Centraal Bureau voor Levensmiddelen.

Walk&Talk

Donderdag 3 oktober
10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
Bibliotheek Woerden
Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.