Kom je weer langs tijdens ons spreekuur voor digitale vragen?

Gepubliceerd op: 29 juni 2020 12:17

Stap voor stap komen we dichterbij een volledige dienstverlening. De stap die we deze week zetten? Weer een fysiek digitaal spreekuur in de Bibliotheek Woerden!

Je kunt hier terecht met vragen over e-books, MijnMenu, werking Bibliotheek apps. Maar ook: vragen over je smartphone en tablet. Het is belangrijk dat je en eigen apparaat meeneemt. Je bent elke woensdag (op afspraak) welkom van 10:00 – 12:00 uur bij het digitaal spreekuur. Je vragen worden hier beantwoord door een vrijwilliger.

Het telefonische spreekuur voor digitale, reken- en taalvaardigheden blijft beschikbaar. Dit is ook op woensdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur via telefoonnummer 06-57953644.

Wat is er anders dan voorheen?

Een afspraak maken is nodig. Dit is nodig om iedereen te kunnen helpen en veilig afstand te kunnen houden. Een afspraak maken kan aan de balie, via een e-mail naar digitaal@bibliotheekhgh.nl of telefonisch via 0348-418354. Het is daarnaast belangrijk dat je een eigen apparaat meeneemt.

Wanneer?

• Elke woensdag van 10:00 – 12:00 uur op afspraak in de Bibliotheek Woerden.
  • Eerste keer: aankomende woensdag 1 juli
  • Afspraak maken is nodig. Dit kan aan de balie, via een e-mail naar digitaal@bibliotheekhgh.nl of telefonsich via 0348-418354.