Boeken voor de leeskring

Om boeken te lezen voor de leeskring kunnen leden individueel boeken reserveren in de catalogus. Handig is om vooraf in de catalogus te kijken of er genoeg boeken van een titel in Woerden, Kamerik, Zegveld, Harmelen en Oudewater beschikbaar zijn voor uitlening. Heb je hierbij hulp nodig, kom dan langs tijdens de service-uren in uw vestiging, wij helpen je graag op weg. 
Als lid van Bibliotheek Het Groene Hart kan je ook gratis e-books lezen van de Online Bibliotheek. In deze collectiie zijn veel titels opgenomen die geschikt zijn om in de groep te bespreken. Je kunt inloggen bij de Online Bibliotheek met de gegevens van uw Bibliotheekpas of je e-mailadres en vervolgens aangeven dat je e-books wilt lezen.  

Digitaal abonnement
Iedereen die lid is van de Bibliotheek, kan gratis e-books lenen en verlengen. Ook is het mogelijk een Digitaal abonnement af te sluiten. Voor € 42,- kan je een jaar lang onbeperkt e-books lenen en maar liefst 10 e-books tegelijkertijd op je digitale plank hebben staan.

Leesclub tips van Senia tijdens de Corona tijd

Senia heeft op haar website een speciale pagina gemaakt hoe je ook in deze tijd van zelfisolatie toch met elkaar een boek kunt bespreken. 

Leesclub bij de Online Bibliotheek

Via de Online Bibliotheek vind je geschikte leesboeken voor een bespreking. Met achtergrondinformatie en discussietips.

Hebban leesclubs

Bij Hebban wordt geregeld een boek geselecteerd om met elkaar te bespreken. Je kunt lid worden van deze boekbespreking en met anderen over het boek discussieren. Je kunt ook de informatie en de gestelde vragen gebruiken binnen je eigen leesclub.