Webinar Like en Cancel

8 november 2022, van 20:00 tot 21:00 | online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wat doet jouw kind online? In de Whatsapp groep van school bijvoorbeeld of op andere sociale mediakanalen zoals TikTok? Steeds meer kinderen voelen de druk om meer likes te krijgen. Jouw kind misschien ook… Hoe ga je daarmee om? Hoe praat je met je kind over het gebruik van sociale media? En welk voorbeeld geef je als volwassene?

Landelijk webinar Like en Cancel

Het is belangrijk dat ouders betrokken blijven en hun kinderen begeleiden, maar hoe doe je dat? Hoe blijf je als ouder betrokken bij het mediagedrag online, zonder de privacy van kinderen te schenden? Hoe laat je in vertrouwen los, maar blijf je in gesprek met je kind over het gedrag online? Tijdens het webinar zet Denise Bontje deze vragen centraal.Laat je inspireren tijdens dit gratis webinar!

Aanmelden


Week van de Mediawijsheid

Van 4 tot en met 11 november is het de Week van de Mediawijsheid. Het thema dit jaar is 'Like en Cancel'. Het gaat over het stimuleren van sociaal gedrag online. Tijdens de campagne worden er interessante inzichten en goede voorbeelden gedeeld. En we bieden handvatten om het samen sociaal online te houden.


Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws, handige tips en informatie over onze activiteiten in je mailbox.

Abonneer je op onze nieuwsbrief >