Vestigingen

• de Bibliotheek Woerden Bekijk details

De Bibliotheek Woerden is op speciale tijden open om reserveringen op te halen. Overig Bibliotheekbezoek is niet mogelijk. Boeken en andere bibliotheekmaterialen kunnen ingeleverd worden via de inleverbrievenbus in Woerden. Deze blijft geopend. Wel is deze gesloten rond de jaarwisseling.

Bekijk details van de Bibliotheek Woerden

• de Bibliotheek Oudewater Bekijk details

Bibliotheek Oudewater is op maandagmiddag en woensdagmorgen geopend voor het ophalen van reserveringen. Overig Bibliotheekbezoek is niet mogelijk. Boeken en andere bibliotheekmaterialen kunnen ingeleverd worden via de inleverbrievenbus in Oudewater. Deze blijft geopend. Wel is deze gesloten rond de jaarwisseling.

Bekijk details van de Bibliotheek Oudewater

• de Bibliotheek Harmelen Bekijk details

Alleen geopend voor het inleveren en voor het ophalen van reserveringen.

Bekijk details van de Bibliotheek Harmelen

• de Bibliotheek Kamerik Bekijk details

Bibliotheek Kamerik is wegens de Corona maatregelen van de overheid gesloteni. Met de Bibliotheekpas kan je gebruik maken van de Online Bibliotheek, www.onlinebibliotheek.nl. Ook is het mogelijk om boeken en andere bibliotheekmaterialen te reserveren en op speciale uren op te halen in Woerden, Oudewater, Harmelen, Montfoort of Linschoten.

Bekijk details van de Bibliotheek Kamerik

• de Bibliotheek Zegveld Bekijk details

Bibliotheek Zegveld is wegens de Corona maatregelen van de overheid gesloten. Met de Bibliotheekpas kan je gebruik maken van de Online Bibliotheek, www.onlinebibliotheek.nl. Ook is het mogelijk om boeken en andere bibliotheekmaterialen te reserveren en op speciale uren op te halen in Woerden, Oudewater, Harmelen, Montfoort of Linschoten.

Bekijk details van de Bibliotheek Zegveld

• Afhaalpunt Montfoort – Huis van Ervaring Bekijk details

Afhaalpunt van de Bibliotheek Het Groene Hart. Elke maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur is er een medewerker van Bibliotheek Het Groene Hart aanwezig. De medewerker is op maandagmiddag telefonisch bereikbaar op: 0618212180 en e-mail lmontfoort@bibliotheekhgh.nl. Meer over het afhaalpunt: https://www.bibliotheekhetgroenehart.nl/mijn-bibliotheek/huis-van-ervaring-montfoort-en-linschoten.html

• Afhaalpunt Linschoten – Huis van Ervaring Bekijk details