Vestigingen

 • de Bibliotheek Woerden Bekijk details

  U bent alle openingsuren welkom voor vragen of voor inschrijven. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet, betalen via de betaalautomaat. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal. Als de Bibliotheek gesloten is kunt u uw geleende boeken etc....

  Bekijk details van de Bibliotheek Woerden

 • de Bibliotheek Oudewater Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht tijdens de service-uren op maandag en woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal. Als...

  Bekijk details van de Bibliotheek Oudewater

 • de Bibliotheek Harmelen Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht tijdens de service-uren op maandag- en woensdagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur. De overige tijden kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

  Bekijk details van de Bibliotheek Harmelen

 • de Bibliotheek Kamerik Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op maandag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschriften lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

  Bekijk details van de Bibliotheek Kamerik

 • de Bibliotheek Zegveld Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op dinsdag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

  Bekijk details van de Bibliotheek Zegveld

 • Afhaalpunt Montfoort – Huis van Ervaring Bekijk details

  Afhaalpunt van de Bibliotheek Het Groene Hart

  Bekijk details van Afhaalpunt Montfoort – Huis van Ervaring

 • Afhaalpunt Linschoten – Huis van Ervaring Bekijk details

  Afhaalpunt van de Bibliotheek Het Groene Hart

  Bekijk details van Afhaalpunt Linschoten – Huis van Ervaring