Vestigingen

• de Bibliotheek Woerden Bekijk details

De Bibliotheek Woerden is open om boeken uit te zoeken, in te leveren en reserveringen op te halen. Boeken en andere bibliotheekmaterialen kunnen ook ingeleverd worden via de inleverbrievenbus in Woerden. Deze blijft geopend.

Bekijk details van de Bibliotheek Woerden

• de Bibliotheek Oudewater Bekijk details

Bibliotheek Oudewater is op maandagmiddag en woensdagmorgen geopend voor het uitzoeken van boeken, lenen, inleveren en ophalen van reserveringen. Overig Bibliotheekbezoek is niet mogelijk. Boeken en andere bibliotheekmaterialen kunnen ingeleverd worden via de inleverbrievenbus in Oudewater. Deze blijft geopend. Buiten de openingsuren kan je met vragen terecht bij de klantenservice. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13 .00 uur. Op telefoonnummer 0348-418354. Mailen kan via klantenservice@bibliotheekhgh.nl....

Bekijk details van de Bibliotheek Oudewater

• de Bibliotheek Harmelen Bekijk details

Alleen geopend om boeken uit te zoeken, in te leveren en reserveringen op te halen. Overig Bibliotheekbezoek is niet mogelijk. Buiten de openingsuren kan je met vragen terecht bij de klantenservice. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13 .00 uur. Op telefoonnummer 0348-418354. Mailen kan via klantenservice@bibliotheekhgh.nl.

Bekijk details van de Bibliotheek Harmelen

• de Bibliotheek Kamerik Bekijk details

Alleen geopend voor het uitzoeken, lenen, inleveren en voor het ophalen van reserveringen. Buiten de openingsuren kan je met vragen terecht bij de klantenservice. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13 .00 uur. Op telefoonnummer 0348-418354. Mailen kan via klantenservice@bibliotheekhgh.nl.

Bekijk details van de Bibliotheek Kamerik

• de Bibliotheek Zegveld Bekijk details

Alleen geopend voor het uitzoeken, lenen en inleveren en voor het ophalen van reserveringen. Buiten de openingsuren kan je met vragen terecht bij de klantenservice. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13 .00 uur. Op telefoonnummer 0348-418354. Mailen kan via klantenservice@bibliotheekhgh.nl.

Bekijk details van de Bibliotheek Zegveld

• Afhaalpunt Montfoort – Huis van Ervaring Bekijk details

Afhaalpunt van de Bibliotheek Het Groene Hart. Elke maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur is er een medewerker van Bibliotheek Het Groene Hart aanwezig. De medewerker is op maandagmiddag telefonisch bereikbaar op: 0618212180 en e-mail montfoort@bibliotheekhgh.nl . Op maandag 14 en 21 juni is geen bibliotheekmedewerker aanwezig, wel kunnen de reserveringen opgehaald worden. Meer over het afhaalpunt: https://www.bibliotheekhetgroenehart.nl/mijn-bibliotheek/huis-van-ervaring-montfoort-en-linschoten.html

• Afhaalpunt Linschoten – Huis van Ervaring Bekijk details