Wie zijn wij

De Bibliotheek Het Groene Hart verzorgt regionaal het bibliotheekwerk in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. Dit gebeurt in zeven Bibliotheek vestigingen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld, Oudewater, Montfoort en Linschoten.

Als lid van de Bibliotheek heeft u toegang tot een grote collectie boeken en tijdschriften. Daarnaast geeft de bibliotheekpas recht op het gratis lezen van e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek. Ook kan geleend worden vanuit de complete collectie van Muziekweb Rotterdam

De bibliotheekpas van de Bibliotheek Het Groene Hart is in alle vestigingen te gebruiken en daarnaast ook in de hele provincie Utrecht (met uitzondering van Bibliotheek Nieuwegein). Ook lenen in Nieuwegein of een bibliotheek buiten de provincie Utrecht? Maak dan gebruik van Landelijk Lenen

Nieuwsbrief en jaarverslag

Meerdere keren per jaar verschijnt de digitale nieuwsbrief. U kunt zich direct aanmelden voor de nieuwsbrief. De jaarverslagen zijn hier in te zien. 

Activiteiten

Op deze website vindt u naast de algemene gegevens van de bibliotheek ook informatie over alle activiteiten en tentoonstellingen die in de diverse vestigingen plaatsvinden. Deze vindt u terug in onze Agenda. We hopen u daar te mogen ontmoeten. Heeft u suggesties voor verbetering, aarzel niet om deze aan ons door te geven! U kunt daarvoor gebruik maken van ons contactformulier.

De Bibliotheek is zoveel meer dan boeken!