Vacatures

Vacatures voor vaste medewerkers

Momenteel zijn er geen vacatures.


Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwillige Gastheer/gastvrouw in Montfoort en Linschoten

Voor het opstarten van de nieuwe Bibliotheken in Linschoten en Montfoort zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de functie van gastvrouw/gastheer. Vind je het leuk om ons te helpen in de opstartfase? Of wil je helpen als de Bibliotheken open gaan? Geef je dan nu alvast op!

Bekijk vacature

Vrijwilliger Taalvisite in Montfoort en Oudewater

Taalvisite richt zich op het verkleinen van taalachterstand bij kinderen tussen 2 en 12 jaar. De vrijwilliger gaat gedurende 15 weken één uur per week bij het gezin 'op visite'. Tijdens de visite lees je het kind voor of lees je samen met het kind. Daarnaast doe je allerlei taalspelletjes. De ouders worden zodanig betrokken bij de Taalvisite dat ze na de 15 weken zelf hun kind kunnen voorlezen of helpen bij het lezen.

Meer over vrijwilliger Taalvisite

Vrijwilliger Taalcoach

In Nederland heeft 1 op de 9 mensen moeite met lezen, schrijven of spreken. De Bibliotheek heeft daarom samen met lokale partners een Taalhuis opgericht. Via het Taalhuis worden mensen geholpen die hun Nederlandse taal willen verbeteren. In de meeste gevallen oefenen de deelnemers samen met een Taalcoach. Als Taalcoach kun je het verschil maken in iemands leven. Iets voor jou?

Meer over Vrijwilliger Taalcoach

Vrijwilliger voor digitale ondersteuning in Oudewater, Linschoten en Harmelen

In verschillende vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart organiseren wij computer- en internetbegeleiding voor beginners. Voor Oudewater, Linschoten en Harmelen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die mensen willen helpen bij hun eerste stappen in de digitale wereld. Hiermee kan je een grote impact hebben op iemand zijn leven. Je helpt iemand contact te houden met vrienden en familie, solliciteren, reizen met de trein of een busrit plannen. Kortom: je ondersteunt in het verbreden van iemands wereld.

Meer over de digitale ondersteuning