Vacatures

Vacatures voor vaste medewerkers

Medewerker Bedrijfsvoering (32 uur)

Ben jij een facilitaire duizendpoot, hands-on, proactief en oplossingsgericht? Word je blij van een dynamische setting. Dan zijn we op zoek naar jou, want met 7 vestigingen, diverse verbouwingen en verhuizingen is er altijd wel iets te doen.

Lees meer over deze vacature

Cultuurcoach / Coördinator lokale dienstverlening (28 uur)

Ben jij een netwerker en verbinder? Zie jij kansen om kunst, educatie en cultuur in Oudewater in te zetten bij sociale vraagstukken? En wil jij ervoor zorgen dat de Bibliotheek in Oudewater hét gastvrije ontmoetingspunt wordt voor alle inwoners? Lees dan verder.

Lees meer over deze vacature

Coördinator Basisvaardigheden (24 uur)

Wil jij een verschil maken in het leven van mensen? Zorgen dat ze weer goed mee kunnen doen in de maatschappij? Weet jij met jouw enthousiasme anderen te stimuleren en zit netwerken in je bloed? Lees dan verder.

Lees meer over deze vacature


Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwillige gastheer/gastvrouw

Als gastvrouw of gastheer ben je het visitekaartje van de Bibliotheek. Je draagt er samen met collega-medewerkers en collega-vrijwilligers zorg voor dat de bezoeker zich welkom en prettig voelt in de Bibliotheek. Dit doe je door klanten een helpende hand te bieden bij o.a. het lenen en inleveren van boeken, ondersteuning bij de catalogus en Mijn Menu. Daarnaast zorg je voor een opgeruimde en prettige sfeer in de Bibliotheek.

Vrijwilliger Taalvisite

Als Taalvisitevrijwilliger ga je 15 keer een uur bij een gezin thuis op bezoek. Jullie lezen gezamenlijk een boekje, spelen taalspelletjes of brengen een bezoek aan de Bibliotheek. De ouders worden actief betrokken, zodat zij na afloop zelf blijven (voor)lezen.

Meer over vrijwilliger Taalvisite

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger ondersteun je mensen vanaf 18 jaar bij het vaardiger worden in de Nederlandse taal. Je helpt o.a. met begrijpend lezen, met schrijfoefeningen en alledaagse gesprekssituaties.

Meer over Taalvrijwilliger

Vrijwilliger voor digitale ondersteuning

Als vrijwilliger digitale ondersteuning help je mensen een-op-een met het gebruik van laptop, tablet of smartphone. Dit kan in een inloopspreekuur zijn voor eenmalige vragen of in een wekelijkse cursus waarin je mensen verder helpt.

Meer over de digitale ondersteuning