Inloop voor vragen over de Digitale Overheid - Montfoort

Woensdag 20 december 2023, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Montfoort

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heeft u vragen over DigiD, toeslagen, gemeentelijke regelingen of andere digitale overheidszaken? Of wilt u hulp bij het gebruik van de Online Bibliotheek, zoals een boek op uw e-reader zetten of de app installeren? Dan ben je op maandag- en woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur welkom bij de Bibliotheekmedewerker in Bibliotheek Montfoort.

Vragen over websites van (lokale) overheden

Wil je weten hoe je huurtoeslag kunt aanvragen? Of wil je weten hoe je een afspraak maakt op de website van de gemeente? Of hoe je je verkeersboete online kunt betalen? Wij helpen je op weg in het oerwoud van overheids websites, zodat je thuis gelijk daarmee aan de gang kunt gaan.

Alles over Informatiepunt Digitale Overheid

Neem je toestel mee

Werk je thuis op een laptop of tablet om je zaken te regelen? Dan kan het handig zijn om je laptop / tablet mee te nemen. Zo kunnen we je nog beter helpen.

Iedereen is welkom, leden en niet-leden. Aanmelden is niet nodig. Wil je zeker zijn dat je geholpen kunt worden, dan is het raadzaam om je vooraf aan te melden.

Eventueel aanmelden

Vragen over je e-reader of de Online Bibliotheek?

Tijdens het inloopspreekuur kan een medewerker je ook helpen het zoeken in de Online Bibliotheek en het installeren van e-books op een e-reader. Neem hiervoor een e-reader en de inloggegevens van de Bibliotheek mee.