BiebFabriek

Ontdek, leer en beleef het in de BiebFabriek

Wat ga jij deze voorjaarsvakantie doen tijdens de BiebFabriek?
Ga je aan de slag met nieuwste LEGO, teken je de mooiste manga’s of kook je griezelig lekkere recepten? Of misschien wel alle drie! 

Kom gezellig langs. De BiebFabriek brengt jouw fantasie tot leven!

LEGO workshops

Ga aan de slag met nieuwste bouwsets van LEGO: Spike Essential! Je kan je bouwwerk programmeren met de iPad en je eigen creatie tot leven wekken.   

Leeftijd 8 t/m 12 jaar.

Voor meer info en aanmelden klik op een van de knoppen hieronder. 

 

19 februari, Bibliotheek Woerden [VOL]

21 februari, Bibliotheek Harmelen [VOL]

Manga striptekenen

Ben jij ook zo’n fan van mangastrips? Tijdens deze workshops leer je hoe je gemakkelijk zelf manga’s tekent.  Misschien is de volgende strip straks wel van jou! 

Leeftijd 10 t/m 15 jaar.

Voor meer info en aanmelden klik op een van de knoppen hieronder. 

20 februari, Bibliotheek Oudewater

20 februari, Bibliotheek Woerden

Kinderboeken kookcafé

Ben jij soms ook zo benieuwd hoe gerechten uit een boek proeven? Samen met chefkok. Chris maak je een aantal heerlijke gerechten uit Roald Dahls griezelkookboek.   

Leeftijd 7 t/m 12 jaar

Voor meer info en aanmelden klik op de knop hieronder. 

 

 

21 februari, Bibliotheek Oudewater [VOL]

Het is feest bij Vos en Haas

Speur mee met Vos en Haas

En maak kans op een pretpakket

Het is feest, Vos en Haas bestaan 25 jaar. Het eerste boek verscheen in 1998 dus dat betekent feest! De slingers zijn al opgehangen en de limonade staat al klaar. Maar er ontbreekt nog iets, weet jij wat het is?

Ga op zoek naar de 5 opdrachten in de Bibliotheek. Met elke opdracht verdien je een letter van het woord dat we zoeken. Wie het juiste woord heeft, maakt kans op een superleuk Vos en Haas pretpakket. Je kunt de speurtocht doen in Woerden, Zegveld, Montfoort en Linschoten.

Vraag bij de balie om het speur- en antwoordformulier. Voor alle kinderen tot 12 jaar. Voor alls je zelf kunt lezen. Kan je nog niet lezen? Je mag ook iemand meenemen die je helpt. 

Wil je kans maken op een leuk pretpakket, stuur dan je antwoordformulier naar Vos en Haas, of lever hem in bij de balie, dan zullen wij hem voor 31 maart namens jou versturen.

De BiebFabriek TIP:

Stadsmuseum Woerden heeft in een mooie expositie graffiti en street art naar binnen gehaald. In de voorjaarsvakantie kan je meedoen aan de familieworkshop STREET ART. Daarin ga je met graffiti en street art aan de gang. Aanmelden is verplicht.

Meer over de workshop en aanmelden


Voorlezen in Oudewater

Op maandag 19 februari komt Nelly of Marja speciaal naar Bibliotheek Oudewater om een mooi verhaal voor te lezen aan kinderen vanaf 2 jaar. Je hoeft je niet aan te melden, het is op inloop. Het begint om 10.30 uur.

De complete voorlees agenda