Resultaat 1 - 10 (van 38)

• Expositie "Vakantiekijkjes" Bekijk details

4 augustus 2022

Deze zomer presenteert Kunstkring Woerden zich in Bibliotheek Woerden met een gevarieerde expositie.

• Onderhoud website Bekijk details

4 augustus 2022

Van zondagavond 7 augustus tot maandagmorgen 8 augustus vindt er onderhoud plaats op delen van de website. Daardoor is het in die tijd niet mogelijk in te loggen op mijn menu om boeken te verlengen of te reserveren. Ook is het dan niet mogelijk de catalogus te raadplegen of gebruik te maken van de Bibliotheek Wise app. Onze excuses voor dit ongemak.

• Nieuwe titels in de TijdschriftenBieb Bekijk details

28 juli 2022

Maak jij al gebruik van de TijdschriftenBieb? Sinds kort zijn er nieuwe titels toegevoegd zodat je nog meer kunt genieten van online tijdschriften lezen!

• Kom jij kinderen helpen met taal? Bekijk details

14 juli 2022

Door regelmatig bij een gezin thuis voor te lezen geef je een enorme boost aan de taalontwikkeling van kinderen. Wij faciliteren dit via Taalvisite. We zoeken enthousiaste mensen die als Taalvisitevrijwilliger kinderen willen helpen met taal. In ons hele werkgebied (Woerden, Kamerik, Zegveld, Harmelen, Oudewater, Montfoort en Linschoten).

• Kom Klooien met Kinderboeken! Bekijk details

8 juli 2022

Vanaf 8 juli kun je weer meedoen met het zomerse programma Klooien met Kinderboeken. Voor alle kinderen van 4-12 jaar hebben wij leuke opdrachten en activiteiten bedacht bij meer dan 25 kinderboeken.

• Aangepaste openingstijden tijdens de zomermaanden Bekijk details

5 juli 2022

In juli en augustus zijn er een aantal aanpassingen in de openingstijden van de Bibliotheek. Ook zijn er minder spreekuren.

• Foto Expositie in de Bibliotheek Kamerik Bekijk details

4 juli 2022

Nu te zien in de Bibliotheek Kamerik: Fotoclub Iris exposeert foto's van de themawedstrijd SPOOR.

• Boeken Blind date Bekijk details

4 juli 2022

Laat je deze zomer verrassen: Boek een blind date met een boek. Van 4 tot en met 18 juli staan in Harmelen, Kamerik en Woerden tussen de gewone collectie mysterieuze ingepakte boeken. Op elk boek zit een hint. Laat jij je verrassen door de inhoud?

• Tentoonstelling Woerdense Letterfabriek Bekijk details

4 juli 2022

Eén verhaal, duizend tekeningen. Dat is het motto van het Kunstproject 'De Woerdense Letterfabriek.' Een samenwerking tussen KUVO en Bibliotheek Het Groene Hart. Kleuters van scholen in en om Woerden kregen het verhaal van Boer Boris te horen en maakte daar hun eigen tekening bij. En die zijn nu te zien in de Bibliotheek Woerden.

• Voorlezen in Woerden Bekijk details

19 mei 2022

Ook in Woerden gaat het voorlezen weer van start! We zijn heel blij dat Pim elke maand speciaal naar de Bibliotheek komt om voor te lezen aan de kleintjes.

Paginanavigatie