Resultaat 1 - 10 (van 211)

• Bibliotheekmedewerker gezocht voor flexteam

12 december 2019

Rijnbrink is namens Bibliotheek Het Groene Hart op zoek naar een bibliotheekmedewerker voor het flexteam.

Bekijk details van Bibliotheekmedewerker gezocht voor flexteam

• Het Kompas uit Montfoort wint debatwedstrijd over klimaat

2 december 2019

“Team De Doorzetters werkte goed samen, luisterde écht naar de tegenargumenten en reageerde hier zeer treffend op”, aldus de jury over het winnende team van Het Kompas Montfoort. Het team ging in debat met scholenteams uit Woerden en Harmelen tijdens het klimaatdebat, georganiseerd door Bibliotheek Het Groene Hart.

Bekijk details van Het Kompas uit Montfoort wint debatwedstrijd over klimaat

• Voorlezen bij Sinar Maluku

28 november 2019

Sinar Maluku en Bibliotheek Het Groene Hart hebben een mooie deal gesloten op de Beursvloer Woerden: boeken en voorlezen in ruil voor een muzikaal optreden.

Bekijk details van Voorlezen bij Sinar Maluku

• Nieuwe exposities

28 november 2019

Er zijn (binnenkort) twee nieuwe exposities te bekijken. In Woerden hangt die al, in Oudewater is de expositie vanaf 10 december te zien.

Bekijk details van Nieuwe exposities

• Vier kerst met verhalen en muziek in Bibliotheek Woerden

22 november 2019

Kom luisteren en genieten van muziek en verhalen onder de kerstboom in Bibliotheek Woerden.

Bekijk details van Vier kerst met verhalen en muziek in Bibliotheek Woerden

• Sinterklaasconcert Harmelen

21 november 2019

Vrijdag 29 november is er een muzikale Sintvertelling, verzorgd door Helga Huisjes, met meezingliedjes voor kinderen, begeleid door veel Spaanse gitaren.

Bekijk details van Sinterklaasconcert  Harmelen

• Bijeenkomst: een nieuwe uitdaging na je 50e

21 november 2019

Waar lopen 50-plussers tegenaan bij het zoeken naar een nieuwe baan? En wat kunnen uitzendbureaus hierin bieden? Donderdag 5 december is ErvarenJaren gastspreker tijdens de Walk&Talk in Bibliotheek Woerden.

Bekijk details van Bijeenkomst: een nieuwe uitdaging na je 50e

• Sinterklaas voorleesavond

14 november 2019

Zaterdag 23 november, komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Bibliotheek Woerden. Door heel de Bibliotheek lezen Sinterklaas en Pieten voor uit de mooiste kinderboeken.

Bekijk details van Sinterklaas voorleesavond

• Boekverkoop in Kamerik

14 november 2019

Tot eind december kan je in Bibliotheek Kamerik (tijdens openingsuren) terecht voor de verkoop van oude boeken.

Bekijk details van Boekverkoop in Kamerik

• Debatwedstrijd: scholieren uit Woerden, Montfoort en Harmelen debatteren over klimaat

14 november 2019

Verschillende schoolklassen uit Woerden, Montfoort en Harmelen doen mee met het Klimaatdebat, georganiseerd door Bibliotheek Het Groene Hart.

Bekijk details van Debatwedstrijd: scholieren uit Woerden, Montfoort en Harmelen debatteren over klimaat