Resultaat 1 - 10 (van 219)

• Ruimere openingstijden en gebruik leestafels

10 juli 2020

Goed nieuws; kom weer lenen, lezen en werken in de Bibliotheek.

Bekijk details van Ruimere openingstijden en gebruik leestafels

• VakantieBieb beschikbaar voor iedereen

10 juli 2020

De VakantieBieb is nu ècht open voor iedereen. Ook beschikbaar voor Android (Google Play).

Bekijk details van VakantieBieb beschikbaar voor iedereen

• Zomerlezen

2 juli 2020

Ga je op reis of blijf je thuis? Met een leesboek in de hand reis je vanuit je luie stoel de wereld rond, waar die luie stoel ook staat. Ook dit jaar krijg je van ons weer dat speciale cadeau, de VakantieBieb. Voor iedereen, leden en niet-leden. Nu ook met luisterboeken! Kinderen kunnen rondreizen in hun eigen boekenwereld, met landen als Lachland en Dierenrijk.

Bekijk details van Zomerlezen

• Computers weer beschikbaar

30 juni 2020

De deur van de Bibliotheek gaat steeds wijder open: het is weer mogelijk om de computers in de Bibliotheek te gebruiken! Iedereen is welkom om te werken, studeren, Googlen, surfen en nog veel meer. We beginnen klein en breiden geleidelijk uit (wanneer mogelijk). Op de hoogte blijven van de uitbreidingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk details van Computers weer beschikbaar

• Kom je weer langs tijdens ons digitaal spreekuur?

29 juni 2020

Stap voor stap komen we dichterbij een volledige dienstverlening. De stap die we deze week zetten? Weer een fysiek digitaal spreekuur in de Bibliotheek Woerden!

Bekijk details van Kom je weer langs tijdens ons digitaal spreekuur?

• De Bibliotheek gaat de markt op

16 juni 2020

Om jullie letterlijk tegemoet te komen gaan wij de markt op! We verwelkomen vanaf woensdag 17 juni iedereen uit de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort bij onze BiebKraam.

Bekijk details van De Bibliotheek gaat de markt op

• Uitbreiding beschikbare digitale bronnen

14 juni 2020

Onze collectie digitale bronnen is voor het komende half jaar uitgebreid met extra databanken: een databank met digitale tijdschriften; krantenarchieven van o.a. de Financial Times; Nederlandstalige medische vakbladen; Engelstalige databanken met periodieken en kranten, poëzie en literatuur (klassiekers als Yeats en Goethe).

Bekijk details van Uitbreiding beschikbare digitale bronnen

• Je reserveringen ontvangen?

11 juni 2020

Nu er meer met boekentransport wordt gereden zijn we weer aan de slag met reserveringen die je voor de sluiting hebt gemaakt, binnenkort ook de landelijke en provinciale reserveringen.

Bekijk details van Je reserveringen ontvangen?

• Walk&Talk online: je profiel op LinkedIn

11 juni 2020

Op 2 juli is onze volgende Walk&Talk Online. Met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids ga je het hebben over het belang van een goed profiel op LinkedIn.

Bekijk details van Walk&Talk online: je profiel op LinkedIn

• Hoera! Bibliotheek van start in gemeente Montfoort met afhaal- en bezorgbieb

2 juni 2020

Wethouder Yolan Koster gaf afgelopen vrijdag 29 mei het feestelijke startsein voor de AfhaalBieb en BezorgBieb in gemeente Montfoort. Daarmee werd de eerste stap gezet van het Huis van Ervaring. Het startsein vond plaats in het DoeMeeHuis Montfoort, in het bijzijn van de directeur van Bibliotheek Het Groene Hart, Mirjam van den Bremen en enkele genodigden.

Bekijk details van Hoera! Bibliotheek  van start in gemeente Montfoort met afhaal- en bezorgbieb