Resultaat 1 - 10 (van 77)

• Verandering naam bij incasso's en betalingen Bekijk details

2 augustus 2021

De tenaamstelling van onze Bibliotheek is veranderd bij o.a. onze betaalrekening. Je krijgt dus voortaan een andere naam te zien bij je afschrijvingen van contributie en andere betalingen.

Bekijk details van Verandering naam bij incasso's en betalingen

• Eropuit met Klooien met Kinderboeken Bekijk details

26 juli 2021

Een zomer lang lekker aanklooien. Dat kan en dat moet! Ontspanning is namelijk ook belangrijk voor jezelf en je ontwikkeling. Maar al die keuzes maken het soms stressvol en ingewikkeld. De oplossing: Klooien met Kinderboeken.

Bekijk details van Eropuit met Klooien met Kinderboeken

• Deel jij jouw verhaal bij de MiniMensenbieb? Bekijk details

19 juli 2021

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om het verhaal van hun beroep te delen met kinderen. Kom jij meedoen?

Bekijk details van Deel jij jouw verhaal bij de MiniMensenbieb?

• Raad van Toezicht Bibliotheek Het Groene Hart Bekijk details

15 juli 2021

Per 1 juli 2021 is het bestuursmodel van de Stichting Regiobibliotheek Utrecht Zuid-West, de Bibliotheek Het Groene Hart, gewijzigd van een Bestuursmodel naar een Raad van Toezicht model. De keuze voor de transitie is gebaseerd op de gewenste professionalisering van het bestuur en de complexiteit van het werkveld. Per die datum is ook de naam van de Stichting aangepast naar Stichting Bibliotheek Het Groene Hart.

Bekijk details van Raad van Toezicht Bibliotheek Het Groene Hart

• Binnenkort verkrijgbaar: JONG abonnement Bekijk details

7 juli 2021

Per 1 september heeft de Bibliotheek Het Groene Hart een nieuw abonnement: JONG. Dit is een voordelig abonnement voor 18- t/m 25-jarigen. Waarom? Om de Bibliotheek toegankelijker te maken voor jongvolwassenen. De Bibliotheek kan namelijk een belangrijke rol spelen in iedereen z’n leven. Voor jongvolwassenen biedt de Bibliotheek ontspanning, een plek waar je rustig kunt werken of leren, een plek voor het ontdekken van je volgende hobby of interesse, en nog veel meer.

Bekijk details van Binnenkort verkrijgbaar: JONG abonnement

• Workshop striptekenen Bekijk details

6 juli 2021

Vindt je kind stripboeken leuk? Dan is de workshop striptekenen iets voor hem of haar!

Bekijk details van Workshop striptekenen

• Werken aan een schuldenvrij leven door aanpakken laaggecijferdheid Bekijk details

17 juni 2021

Met een nieuw project ondersteunt Bibliotheek Het Groene Hart mensen die schulden hebben, maar ook mensen die in de schulden dreigen te komen, op weg naar een schuldenvrij leven. Dit wordt gerealiseerd door ze reken- en financiële vaardigheden te leren.

Bekijk details van Werken aan een schuldenvrij leven door aanpakken laaggecijferdheid

• Je naasten helpen? Attendeer ze op “hulp op afspraak - digitale vragen” Bekijk details

15 juni 2021

In de Bibliotheek Woerden kan iedereen weer terecht met hun vragen over gebruik maken van het internet en digitale apparaten, zogenaamde 'digitale vragen'. Dit is belangrijk omdat de meeste communicatie online of digitaal plaatsvindt, ook de Bibliotheek communiceert veel digitaal. Om mensen, die digitale vragen hebben, te bereiken zetten we meerdere middelen in, denk aan posters en meer. Bij het bereiken van mensen met digitale vragen kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Bekijk details van Je naasten helpen? Attendeer ze op “hulp op afspraak - digitale vragen”

• Een nieuw schooljaar, een nieuw aanbod Bekijk details

14 juni 2021

Samenwerken met het onderwijs is één van onze belangrijkste werkzaamheden. Voor het schooljaar 2021-2022 vinden scholen daarom opnieuw een aantrekkelijk aanbod in onze webshop/brochure.

Bekijk details van Een nieuw schooljaar, een nieuw aanbod

• Startpas - voor iedereen zonder abonnement Bekijk details

27 mei 2021

Ook als je geen abonnement hebt bij de Bibliotheek Het Groene Hart ben je welkom in onze vestigingen. Wil je bijvoorbeeld onze computers en internet gebruiken of printen? Dan is de persoonlijke Startpas iets voor jou.

Bekijk details van Startpas - voor iedereen zonder abonnement