Resultaat 1 - 10 (van 159)

• Openingstijden Kamerik en Harmelen

3 december 2020

In Kamerik kan je op maandag 7 en woensdag 9 december weer gewoon terecht. In Harmelen sluiten we voorlopig de deuren om 14.00 uur.

Bekijk details van Openingstijden Kamerik en Harmelen

• Bedankt!

2 december 2020

December staat in het teken van dankbaar zijn. Dankbaar voor de grote en kleine dingen in het leven. Als bibliotheek zijn wij dankbaar voor veel dingen: onze bezoekers, leden, medewerkers en vrijwilligers. Wij zijn extra dankbaar voor onze vrijwilligers.

Bekijk details van Bedankt!

• Vrijwilliger gezocht voor gastvrouw/gastheer in Harmelen

23 november 2020

Vind je het leuk om ervaring op te doen in een afwisselende en uitdagende werkomgeving? Wil je graag je steentje bijdragen aan de maatschappij door mensen te helpen in de Bibliotheek? Laat het ons weten. Wij zijn namelijk op zoek naar vrijwilligers voor in de Bibliotheek. Je werkt in een team met andere vrijwilligers en vaste medewerkers. Hieronder lees je de algemene functie-omschrijving.

Bekijk details van Vrijwilliger gezocht voor gastvrouw/gastheer in Harmelen

• Vestigingen gaan weer open

18 november 2020

Groot feest: de vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart gaan weer open! We hebben jullie gemist en zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen. De opening gaat gepaard met maatregelen die we al kenden voor de sluiting. Hieronder een kort overzicht van de openingsdatums en maatregelen.

Bekijk details van Vestigingen gaan weer open

• Meehelpen als gastvrouw/gastheer in Montfoort/Linschoten?

2 november 2020

SWOM is op zoek naar een Gastvrouw / Gastheer voor in het Huis van Ervaring in Montfoort / Linschoten. Iets voor jou? Laat snel van je horen!

Bekijk details van Meehelpen als gastvrouw/gastheer in Montfoort/Linschoten?

• Reserveer je boeken en haal ze op in Montfoort of Linschoten

30 oktober 2020

In Montfoort en Linschoten is de Bibliotheek onderdeel van Huis van Ervaring. Het Huis van Ervaring is een plek waar inwoners samenkomen om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen, voor jong en oud, arm en rijk. We beginnen bij de kern en blijven uitbreiden.

Bekijk details van Reserveer je boeken en haal ze op in Montfoort of Linschoten

• Boek cadeau speciaal voor jou

30 oktober 2020

November staat in het teken van Nederland Leest. Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom lezen we in november met z’n allen één boek, dat lezers cadeau krijgen van de Bibliotheek. Je kunt jouw exemplaar vanaf 1 november ophalen in de Bibliotheek als je lid bent. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Nederland Leest draait dit jaar om: kleine geschiedenis, grote verhalen. Het boek cadeau Het zwijgen van Maria Zachea sluit hier uitstekend bij aan.

Bekijk details van Boek cadeau speciaal voor jou

• Walk&Talk online: solliciteren in een andere branche

20 oktober 2020

Op 5 november is onze volgende Walk&Talk Online. Met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids ga je het hebben over wat erbij komt kijken als je solliciteert in een andere branche.

Bekijk details van Walk&Talk online: solliciteren in een andere branche

• Mondkapjes verplicht

15 oktober 2020

Vanaf woensdag 14 oktober zijn er nieuwe maatregelen om van iedereen de gezondheid zoveel mogelijk te beschermen. Een van deze maatregelen is het verplicht dragen van een mondkapje.

Bekijk details van Mondkapjes verplicht

• Ook in Oudewater spreekuur voor al je digitale vragen

9 oktober 2020

Ook in Oudewater kan je voortaan wekelijks terecht voor je vragen op digitaal gebied. Elke maandagmiddag van 14 tot 16 uur, met vooraf aanmelding.

Bekijk details van Ook in Oudewater spreekuur voor al je digitale vragen