Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 27)

 • Inschrijvingen BiebFabriek herfstvakantie geopend Bekijk details

  28 september 2023

  Het is weer zover! Je kunt je vanaf nu weer aanmelden voor de Biebfabriek activiteiten in de herfstvakantie. Samen met Pedro maken we duurzame windmolens. Met Elvira leren we weer tekenen én de Rapexpress gaat ons leren hoe we echte rap maken. Doe je ook weer mee?

 • Wordt gratis lid en ontvang een kadootje Bekijk details

  28 september 2023

  Tijdens de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober is er een speciale Ledenactie voor alle kinderen die lid worden van Bibliotheek Het Groene Hart. Schrijf je deze periode in als lid van de Bibliotheek en grabbel in onze grabbelton naar een kleine gratis verrassing. Bovendien ontvang je als nieuw lid van de bieb ook nog een gratis ‘Kinderboekenweek plaktattoo! Zien we je in de Bibliotheek?

 • Bibliotheek Linschoten alleen selfservice Bekijk details

  20 september 2023

  Op woensdag 20 september is de Bibliotheek Linschoten alleen met sef-service uren open van 14.00 - 17.00 uur.

 • Nationale Voorleeslunch in Woerden en Harmelen Bekijk details

  14 september 2023

  Op 6 oktober wordt in heel Nederland de Nationale voorleeslunch voor volwassenen georganiseerd. Ook in Woerden en Harmelen kunt u op verschillende locaties komen genieten van een lunch en het nationale verhaal, geschreven door Ronald Giphart.

 • Kinderboekenweek: Bij mij thuis Bekijk details

  14 september 2023

  We vieren ‘thuis’ tijdens de Kinderboekenweek. 'Thuis' is voor iedereen anders. Zo leuk om te ontdekken hoe 'thuis' is bij iemand anders!

 • Popronde 2023 in Bibliotheek Woerden Bekijk details

  11 september 2023

  Opnieuw biedt Bibliotheek Woerden een podium aan de nieuwe generatie popmuzikanten. Op zondag 24 september kan je komen luisteren naar drie verschillende acts tijdens Popronde Woerden.

 • Hardlopen in de Bibliotheek Bekijk details

  11 september 2023

  Grijp je kans om eens op volle snelheid door de Bibliotheek in Woerden te gaan! Doe op zondag 8 oktober mee aan Culture Run Woerden.

 • Heb jij spullen voor onze expositie? Bekijk details

  11 september 2023

  In oktober willen we een expositie inrichten met, door en voor iedereen uit Woerden. Heb jij een uniek of speciaal iets wat je zou willen tonen met dit thema?

 • Sluitingsdata in oktober Bekijk details

  5 september 2023

  Op 10 oktober is Bibliotheek Woerden gesloten vanwege een personeelsuitje. Op 25 oktober zijn de Bibliotheken Woerden, Zegveld en Kamerik gesloten vanwege de Koeiemart. Vanaf dinsdagmiddag 24 oktober is de inleverbrievenbus van Woerden ook gesloten tot woensdagmiddag 25 oktober.

 • Educatieve escapegame in Bibliotheek Bekijk details

  1 september 2023

  Van vrijdag 8 tot en met vrijdag 15 september a.s. vindt de Week van Lezen en Schrijven plaats. Een week waarin landelijk aandacht gevraagd wordt voor laaggeletterdheid. Medewerkers van de Bibliotheek Het Groene Hart reizen deze week met een Escapekoffer langs verschillende vestigingen om iedereen te laten ervaren hoe het is als je moeite hebt met lezen en schrijven.

Paginanavigatie